|
Veg - Wegetarianizm / Weganizm
Forum dla Weg(etari)an
|
Veggie Parade - poważna rzecz - sugestia zmiany miejsca ! |
Autor |
Wiadomość |
Piotek_Malina
Veg Dojrzały WGSGH Zibi

|
Wysłany: 2012-09-18, 10:21 Veggie Parade - poważna rzecz - sugestia zmiany miejsca !
|
|
|
Dzień dobry.
Chciałbym zasugerować zmianę miejsca Parady.
Jeśli Parada odbędzie się w planowanym przez Państwa miejscu zostanie odebrana jako zwykły hepening. Tutaj chciałbym przypomnieć, że wegetarianie wśród mięsożerców są ludźmi niepożądanymi. Należy liczyć się więc z nieprzewidzianymi atakami "miejskiej inteligencji", która może "zepsuć" Państwa inicjatywę i tym samym idee wegetarianizmu poddać wątpliwości.
Jeśli natomiast parada odbędzie się w Balicach (ul. Krakowska 1) przed budynkiem
Państwowego Instytutu Zootechniki zostanie potraktowana jako realne zagrożenie w polskim jadłospisie - czyli dokładnie tak ja powinna, a spontaniczni uczestnicy będą mieć lepszą okazję do zabawy.
Ludzkie skłonności do jedzenia zwierząt trudno zmienić poprzez jednodniową uliczną
inicjatywę. Warto więc ten czas dobrze wykorzystać.
Dodatkowo uważam, że chaotyczne działania tworzą chaotyczne reakcje - nieodpowiedni dobór odbiorców Państwa poświęcenia to znacznie więcej niż strata czasu. Proszę się nad tym zastanowić bo Polacy na prawdę kochają jeść "mięsko".
Pozdrawiam i życzę SUKCESU ! |
_________________ Raków. The Religion. Bóg, Honour, Charyzma, Prezencja, Siła, Przyroda, Życzliwość, Kreatyna, Mutagen. |
|
|
|
 |
werty
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2012-09-18, 12:12
|
|
|
Tshoku z zaszycisz nas tam swoja kreatynową obecnoscia |
|
|
|
 |
taffit
VegAdmin Pieprzony Bad Boy

|
Wysłany: 2012-09-18, 14:43
|
|
|
kontakt(małpa)veggie-parade.pl |
_________________ Jadasz rosół z kur wielu? |
|
|
|
 |
Piotek_Malina
Veg Dojrzały WGSGH Zibi

|
Wysłany: 2012-09-20, 21:42
|
|
|
Nie jestem Tshoku, jestem Piotek_Malina
A co do Parady to na pewno moja skromna osoba pojawi się w końcowym epizodzie, nie koniecznie w październiku |
_________________ Raków. The Religion. Bóg, Honour, Charyzma, Prezencja, Siła, Przyroda, Życzliwość, Kreatyna, Mutagen. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|