Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Posty: 826 Skąd: Piekary Śl./Posen
Wysłany: 2007-05-11, 12:23
cassandra napisał/a:
ale stephanie napisala, ze wafelki sa ok !
to ja wlasnie sie ostatnio uraczylam 3 roznymi sorbetami w wielkim wafelku pycha, tyle do wyboru, a tak to zawsze wszedzie byly tylko sorbety cytrynowe
Potwierdzam, wywiad środowiskowy był przeprowadzony. Wnioski: wafle wegańskie. Zawsze można zapytać u siebie, albo brać w plastiku.
a daj w wafelku moze?(jesli tak to czy sprawdzony?)
dają dają o skład wafelka akurat się nie pytałem - przyjąłem że wegański (nie wegańskich jeszcze nie spotkałem). Poza tym stephanie dochodzenie w tej sprawie przeprowadziła, więc sprawa jest czysta :P
Asiu napisał/a:
Nie sprawdzałam, ale normalnie do wszelkich waflowatych wyrobów dodają mleko.
niekiedy kupuje wafle do lodów (same wafle, takie w kształcie rożków, pakowane po kilka sztuk) w sklepie, bo po prostu mi smakują i jak do tej pory nie trafiłem na żadne, które miałyby jakieś niewegańskie dodatki. Również andruty (takie duże wafle) można spokojnie zakupić w wersji wegańskiej.
_________________ sen limoj! sen artaj dividoj! sen mensongo!
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Posty: 741 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-11, 19:57
hcg napisał/a:
niekiedy kupuje wafle do lodów (same wafle, takie w kształcie rożków, pakowane po kilka sztuk) w sklepie, bo po prostu mi smakują i jak do tej pory nie trafiłem na żadne, które miałyby jakieś niewegańskie dodatki. Również andruty (takie duże wafle) można spokojnie zakupić w wersji wegańskiej.
No proszę. A takie podpłomyki już mają serwatkę bodajże. Dzięki za uświadomienie. Znowu mi się menu poszerzyło
Pomogła: 16 razy Wiek: 39 Posty: 3461 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-12, 09:38
wlasnie chce sie do Arkad na lody wybrac chyba w ten weeekend wiec zdam relacje jak lody;)no i chce zobaczyc ten poroniony pomysl z akwarium z rekinami i morskimi rybami z ktorych przynajmneij kilka musi zginac zeby taka jedna mogla sobie w akwarium plywac
kurde ale mi robicie smaka..no nic narazie jestem skazana na lody wlasnje roboty
Bo u mnie to pewnie nawet za 100lat nie otworza takiej lodziarni , a do blizszych miejsc do ktorych moze i bym sie dzisiaj wybrala ..no bb to tam pewnie tez nie ma ... buu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum