|
Veg - Wegetarianizm / Weganizm
Forum dla Weg(etari)an
|
Przesunięty przez: taffit 2010-07-06, 14:52 |
lekarz |
Autor |
Wiadomość |
lashhaa
Natchniony Veg las znaczy świat

|
Wysłany: 2008-05-25, 00:48 lekarz
|
|
|
Bardzo przydały by mi się namiary na lekarza, który nie uważa wegetarianizmu i veganizmu za nierozsądny wybór, lecz wręcz przeciwnie. Potrzebuję porady od kogoś poważnego, więc może znacie jakiegoś lekarza w Poznaniu lub okolicy? |
_________________ ...zielono mi... |
|
|
|
 |
bartek.z
Natchniony Veg gorau arf, arf dysg

|
Wysłany: 2008-05-25, 18:46
|
|
|
Nie znam, wiec sam przyłączam się do zapytania i ja chociaż na razie nic mnie nie boli (i niech tak zostanie). Moj kontakt z z lekarzami w Poznaniu byl neutralny, nie bylo zdziwienia na weg*anizm ale i temat nie byl podejmowany - np. lekarz nie widzial zwiazku z danym problemem a dieta (a mi sie wydawal mozliwy).
Pewnie gdzieś jest to opisane na forum ale zapytam: gdzie [w Poznaniu np] nalezy sie udac zeby zbadac swoja krew pod katem wplywu diety na jej jakosc i czy mozna trafic na lepsze/gorsze miejsce. Co z takimi wynikami robic? Zaniesc do lekarza rodzinego czy interpretacje dostane od laboratorium? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|