Chcialabym w sierpniu pospacerowac po Beskidach (niestety nie mam dobrej kondycji, wiec wejscie pod gore troche mi zajmuje) i poszukuje towarzystwa - zawsze to milej i bezpieczniej na szlaku. Najlepiej, gdyby byla to dziewczyna, gdyz moglybysmy w ten sposob wynajac razem pokoj i dzielic koszt (srednie ceny za pokoj 2-os oscyluja w granicach 80-100 zl/noc). Planuje 2-3 noclegi.
Nieznane mi szczyty, ktore bylyby moim celem, w zaleznosci od lokalizacji: Rownica, Klimczok, moze Barania Gora, chetnie tez wypad autobusem do Brennej. Jestem rowniez otwarta na inne sugestie.
Moze udalaby sie zebrac wieksza grupa?
Jestem wegetarianka bez nalogow, ok 30 l, z woj. slaskiego. Mam do dyspozycji caly sierpien, ale nie chce tez czekac do konca miesiaca, gdyz na najblizsze 2 tyg. pogoda zapowiada sie bez upalow i opadow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum