poczatki sa trudne heh |
Autor |
Wiadomość |
Puenta
Veg Niebanalny całym sercem

|
Wysłany: 2010-03-22, 22:23
|
|
|
aśkaeddie napisał/a: | Ja oliwki lubię, ale jak nie będę miała pewności to nie kupię.
|
Myślę tak samo co do gotowców sojowych, to obecnie nie spożywam wcale; chodzi mi tu o jakieś pasztety, parówki itp. w sumie to od mojego ponownego "nawrócenia" dwa lata temu, bo w pierwszej mojej czteroletniej wegetariańskiej przygodzie często jadałam tego rodzaju rzeczy. teraz w ogóle kupuję minimalną ilość produktów przetworzonych i przygotowanych wcześniej przez kogoś innego, da się żyć, ba, żyje się całkiem lepiej bez tego całego badziewia. oczywiście nie mówię tu o czeskim tofu i tempeszku, do którego już tak tęsknie, ale z braku kasy dopiero po świętach zawita na mym stole |
|
|
|
 |
Soledad
Natchniony Veg Kick Ass - Go Vegan!

|
Wysłany: 2010-03-23, 15:22
|
|
|
ja też się staram sama przygotowywać jedzenie, nie kupować przetworzonej żywności jak spojrzę na listę składników,a tam pół strony jakiegoś badziewia,to od razu się odechciewa |
|
|
|
 |
Roach
Ostoja Wiedzy

|
Wysłany: 2010-03-23, 22:51
|
|
|
Nie ma powodu żeby kwasu mlekowego dodawać do oliwek, sam się tworzy... Jest we wszystkich kiszonych warzywach. |
|
|
|
 |
Soledad
Natchniony Veg Kick Ass - Go Vegan!

|
Wysłany: 2010-03-24, 15:40
|
|
|
no więc właśnie też tak myślę |
|
|
|
 |
raman
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2010-03-25, 20:22
|
|
|
Puenta napisał/a: | czułam się lekko, a on po jednym leżał nieżywy i stękał.... |
ja tam miło wspominam takie popizzowe stękanie
zresztą po piwku zazwyczaj lepiej się trawiła |
_________________ Good times are coming
I hear it everywhere I go
Good times are coming
But they are sure coming slow. |
|
|
|
 |
Nawiedzona
Mały Veg eee...

|
Wysłany: 2010-03-25, 20:35
|
|
|
Ja od jakichś 4 miesięcy się powoli przestawiam na weganizm. |
|
|
|
 |
reptilia
Veg Niebanalny vege świeżak

|
Wysłany: 2010-03-31, 10:37
|
|
|
aśkaeddie napisał/a: | Ja to chyba zacznę same owoce i warzywa jeść | a oliwki to co, pies? |
|
|
|
 |
|