Witam serdecznie |
Autor |
Wiadomość |
tamumarta
Mały Veg

|
Wysłany: 2012-03-12, 00:37 Witam serdecznie
|
|
|
Mam na imię Marta. Jestem wegetarianką od 15 lat. Od paru dni ( po obejrzeniu wykładu Viktorii Boutenko) intensywnie rozmyślam o przejściu na surowiznę Szukając informacji na ten temat znalazłam to forum, przeglądam,czytam i szukam inspiracji. Od 3 dni ograniczam swoje gotowane posiłki do jednego dziennie. Zaopatruję się pomału w niezbędne akcesoria kuchenne typu mikser sokowirówka czy kiełkowinica Nie wiem czy wytrwam ale mam zamiar spróbować i myślę że nadchodząca wiosna to dobry czas na takie zmiany w życiu Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
 |
xsurawkax
Veg nad Vegami

|
Wysłany: 2012-03-12, 10:15
|
|
|
witam |
_________________ www.surawka.webd.pl - wciąż rosnąca baza info o surowej diecie. ZAPRASZAM!!!! |
|
|
|
 |
rawliczi
Mały Veg

|
Wysłany: 2012-03-13, 08:44
|
|
|
tamumarta, cześć Jak się nastawisz, ze wytrwasz, to wytrwasz Ja już czwarty miesiąc jestem surowy - polecam I im dłużej tym zdrowiej i tylko surowe się liczy |
|
|
|
 |
magda*
Wyższy Stan Ducha

Pomogła: 6 razy Posty: 653 Skąd: krk
|
Wysłany: 2012-03-13, 17:54
|
|
|
Witaj Marto
Dawaj znać jak Ci idzie |
_________________ Jesteśmy ofiarami geografii. Kulturowo, intelektualnie, uczuciowo. |
|
|
|
 |
Martuśka
Veg nad Vegami

|
Wysłany: 2012-03-13, 19:35
|
|
|
hej! pozdrowienia!!! |
|
|
|
 |
SurowyKulturysta
Veg Dojrzały

|
Wysłany: 2012-05-02, 08:38
|
|
|
Cześć Marta
Ja zaczynałem prawie rok temu i podrzucę Ci parę rad
-jedz ile wlezie surowego, żadnego ograniczania kalorii, chyba że tych z surowego tłuszczu
-na temat kiełkownicy zdania są podzielone, ja np kiełkuję w słoikach i nie narzekam,
-od sokowirówki tak mi się wydaję lepsza by była wyciskarka( tutaj niech się wypowie jakiś specjalista )
-olej pseudo znawców, którzy powtarzają swoje prawdy słuchając innych pseudo znawców, którzy opierają swoją wiedzę na nieaktualnych danych
-musisz mieć dużo cierpliwości do otoczenia
-nie utrudniaj sobie życia szukając na siłę organicznych produktów
Tyle na początek Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hate
Mentor Pull The Plug

|
|
|