|
Veg - Wegetarianizm / Weganizm
Forum dla Weg(etari)an
|
Nauka srania do kuwety |
Autor |
Wiadomość |
werty
Łamacz Klawiatur

|
Wysłany: 2018-12-26, 04:29 Nauka srania do kuwety
|
|
|
no i jest problem naściągali znajomi różnych kurek liliputek i kilka mi podarowali ale nie mam na razie komu wydać więc pytam co bardziej znających temat czy takie kurki, koguciki i temu podobne dziobaki-kuraki można nauczyć srać do kuwety w warunkach zamkniętych, domowych , czy raczej porzucić jakiekolwiek nadzieje i liczyć się z pozostawianiem gówna w rożnych miejscach...
na razie problem rozwiązany, malutkie to i kupy co na lekarstwo zresztą folia jest i teren wydzielony ale jak się człowiek zżyje a podrośnie to będzie problem, zresztą już żal jest, lezie to do człowieka aby się ogrzać a nie chcę wydawać pochopnie jakimś kmiotom
z kotami to nie ma problemu a niektóre to od razu wchodzą do sralini
z psami i innymi to nie wiem zawsze wyprowadzałem
|
|
|
|
 |
orzechova
Guru Veg żółtodziób

Pomogła: 81 razy Wiek: 32 Posty: 5714 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2018-12-27, 10:28
|
|
|
czytałam kiedyś wywiad z Mateuszem który zajmuje się kurą Fatimą uratowaną z fermy; pisał, że kury nie panują nad swoim odruchem wypróżniania [chyba ptaki w ogóle], więc niemożliwa jest nauka kuwetowania. Ale nie zgłębiałam tematu.. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|